Despre Noi Trans Dor

Tel: +4 0744158258
Română

Despre noi

S.C. Lorion S.R.L. Botoșani având C.U.I. RO 9992255, este o societate comercială constituită în totalitate cu capital privat românesc , și a fost înregistrată la Registrul Comerţului sub. nr. J07/389/1997 , principalul obiect de activitate fiind: transportul persoane prin servicii regulate pe baza de grafic în trafic judeţean, interjudeţean și internaţional.

In prezent societatea are un parc auto de 29 autovehivule, în majoritate Mercedes Benz și un număr de 55 curse zilnic pe trasee judeţene si interjudeţene. Cu un aparat logistic profesional, format din oameni capabili, cu experienţă, mijloace de transport de calitate și preţuri mici am reușit să ajungem la înălţimea cerinţelor clienţilor noștri și să le câștigăm încrederea prin calitatea serviciilor și binenţeles am obţinut un loc important printre primele firme de transport călători din judeţ.

Personalul firmei este format din 60 angajaţi, din care direct productivi 32. Experienţa și pragmatismul s-a reflectat în cele mai importante decizii manageriale luate, astfel încât firma a cunoscut o evoluţie favorabilă a cifrei de afaceri.

Călătorii despre noi